På vej til et Hotel i Midtjylland

Nu skal i bare høre om en vild tur jeg havde i går, en tur der virkelig var vanvittig.
Jeg var på vej til møde i Midtjylland, jeg skulle mødes med min chef på et hotel i Midtjylland, hvor han havde booket et mødelokale vi kunne holde møde i, og det glædede jeg mig faktisk til, for jeg vidste godt lidt hvad det skulle handle om, jeg skulle nemlig forfremmes.
Da jeg skal til at afsted, går jeg ud til min bil, som selvfølgelig er fyldt med is, så jeg begynder at skrabe is. Jeg var i god tid fordi jeg vidste godt det havde været koldt om natten, så ingen stres.
Da jeg havde fået skrapt alt isen af og fik mig sat ind, ville bilen ikke starte, muligvis fordi den ikke havde, kunne klare nattens kulde, der begyndte jeg at blive lidt presset, fordi det var lidt et møde jeg ikke ville komme for sent til.

Jeg måtte ringe til en taxa, og ventede og ventede, endelig kom den, jeg skyndte mig at sætte mig ind, og fortalte ham hvor jeg skulle hen, og jeg fortalte ham hvad der var sket, og at jeg var lidt presset, den søde taxa chauffør trådte pedalen i bund, og han kørte så stærkt, at vi faktisk nåede at komme til hotellet, og jeg nåede at komme til møde, og ja jeg fik min forfremmelse, så jeg er en glad mand, tak til den søde taxa chauffør.

hotel midtjylland