Det er lækkert at bo i lejebolig

Hej alle jer derude:
Jeg vil gerne lige dele min mening med jer om det at bo i lejebolig. Der er mange der siger at hvis man bor i en lejebolig så har man ikke sit eget hjem, og det er ikke noget at være stolt af osv. men det skal man overhovedet ikke lytte til, jeg har boet i en lejebolig hele mit liv, og jeg har ikke tænkt mig at skulle til at låne en masse penge, og sidde i gæld i mange på bare for at jeg kan få noget der ikke er en lejebolig, aldrig i livet, jeg kommer nok aldrig til at bo i noget andet end lejeboliger, og det har jeg det helt fint med, for den lejebolig som jeg bor i lige nu, har jeg boet i i mange år, og jeg er stadig rigtig glad for den og håber ikke at jeg bliver nød til en dag at skulle flytte herfra.

Jeg har det fint med at, bo i min lejebolig, den er stor, flot, nyistandsat og den har den dejligste udsigt, så jeg kan ikke klage, jeg tror at jeg bor ligeså godt som mange af dem som har deres helt eget, så på den front er der jo ikke nogen forskel, så husk nu at lukke jeres øre når der er nogen der begynder at tale dårligt om lejeboliger, det kan ikke betale sig at begynde at snakke om det, for mange af dem er så stædige. lejebolig